Eo dosao od frenda, odradil mu danas zadnji topdress sa PK-em i cajom od phosphoderme
I kad mi reknu da se ne moze organski napumpat hedovi…
Auto Dark devil 54.dan od sjemena
Mislio sam,da su lowryderi,ali nisu Ovu zovem Svetlana
A ovu Tamara
Tamara je u početku bila svjetlija,pa od tuda ime… Tamara ima puno veče vrhove,ali nisam ljubitelj biomase,tako da mi se više sviđa Svetlana
Papaju Hesi full komplet I da, Svetlana je jednom topana,Tamara dva puta,čisto da vidim razliku! Što se mene tiče, uvijek ču topat automate,jer kad ih topnem,kroz par dana se poduplaju!
Top kolega … predivne su biljoze
Rekli su mi,ne topaj automate,a gledam Bill Warda(kanal se isto zove),frajer je klonirao automate i dobio slične kao ove Dark devil sa slika! Ovu tamniju(večih vrhova)sam topao dva puta i nisam puno dobio. Tako da jedno topanje,iznad 2-3 noda i biljke polude!
Kako sam ih topao,prvo su se izduljile,a onda počele punit. Gledao sam par videa,gdje se napominje,da se automatima ne smije davat jako svjetlo u početku. Prvo,šok im je sve živo,tako i jači bordovi,mogu biti na max 50% snage,pa kad topnem i biljke krenu,prebacim sa 20/4 na 18/6 i postepeno pojačavam svjetlo. Slično radim i sa foto,samo kod automata sam promjetio da puno brže rastu!
Najbolje od svega, što sam započeo dnevnik u 40×40×160 srečom imam mjesta,inače bi ih ostavio u 2dl.čašama