Kao što sam već spomenuo, uzgoj psilocibin gljiva ilegalan je u većini zemalja svijeta, uključujući Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Srbiju. Stoga nije preporučljivo nabavljati spore psilocibin gljiva bez valjanih dozvola. U nekim zemljama postoje specijalizirane trgovine koje prodaju spore psilocibin gljiva i druge opremu za uzgoj gljiva, no trebate biti sigurni da je nabava takvih proizvoda legalna u vašoj zemlji i da imate sve potrebne dozvole za to. U svakom slučaju, preporučuje se traženje savjeta od stručnjaka prije bilo kakvog naručivanja.
Lista web stranica za naručivanje psilocibin gljiva i spora:
Ovo je lista web shopova koje i vi mozete pronaci na googlu, tako da je svaka narudzba na vasu vlastitu odgovornost!
Pozdrav, mene interesira ima li tko iskustva ne s uzgojem nego s “lovom na gljive” kako prepoznati gljivu takve vrste u prirodi, biti siguran da je to to, te u kakvoj okolini se mogu pronaći. Inače šetam šumom tražim vrganje lisičarke i slično, pa me zanima jer sam ih možda samo ignorirao tko zna koliko puta. Po čemu točno prepoznati takvu vrstu gljive?
Poz…Prvo da kazem…OVIM POSTOM NE POTIČEM NIKOG NA BRANJE GLJIVA,GLJIVE BERETE NA VLASTITU ODGOVORNOST,LOV NA GLJIVE NIJE ŠALA,MOŽE VAS KOŠTAT ŽIVOTA
Jedan od največih pokazatelja da se radi o psilocibnskoj gljivi je plavilo…mjesto na kojem je gljiva oštečena dolazi do plavila…psilocibin reagira s kiskom tak nešt…