Šteta od Leda - Može li se išta spasiti?

Pozz svima, danas mi je bio najgori dan što se uzgoja CBDa tiče - sve mi je poharao led. Imam par fotki, recite mi jel postoji ikakva šansa da se neke biljke oporave i šta ja mogu konkretno napraviti da im olakšam taj oporavak? Posadio sam oko 550 komada, boli me duša kad vidim kako ih je sve stuklo. Jednostavno ne znam šta da radim i šta bih više rekao o svemu, boli me duša…

1 Like

Vosak za kalemiti, i tejp/ljepilo za kalemljenje voća možeš upotrebiti kod ovih za koje ima nade, za ove silne prebijene, odrezi zadnji prebijeni dio, i naljepi gore voska na ranu, u suštini si dobio prirodno topiranje i super cropping, šteta za vidjeti, držim ti fige da se što bolje oporave…

4 Likes

Strašno za vidjeti… Oporavit će se većina. Pošpricaj sa nekim biostimulatorom, ja koristim Drin. Ništa nije propalo, ne brini :wink:

2 Likes

@5ar kada bi ti obavljao to špricanje? odmah ili bi pričekao malo?

@Flo probat ću, a ove koje su baš najebale do kraja ću vjerojatno isčupati i moooožda posijat nove. Milsiš da je sad kasno za nove biljke?

4 Likes

@ratepS Odmah pošpricaj…

3 Likes

Bude se one oporavile. Samo poprskaj ko što @5ar veli. . Šteta. Držim fige da nebude propalo. Nije ni kasno za nove biljke ak uspiješ nač klonova slučajno. Ima jos skoro 2 mj do cvatnje

3 Likes

Ne brini kolega, bude sve ok, dobio si prirodno topiranje, cropanje,. Trening je pao. Ne brini budu sve OK. Tako moje izgledaju kad krenem trenirat dame u šatoru. :muscle::+1::green_heart::deciduous_tree:

2 Likes

Šteta. oporavit će se one, možeš i big plant koristit kao biostimulator. Ja moram sljedeči tjedan smislit zastitu od tuče za moje curke da nebi tak završilo :face_with_raised_eyebrow: :neutral_face:

4 Likes

@ZEN-CBD-farm ja sam razmišljao nekakve metalne stupove zabit i onda na njih učvrstit onu mrežicu što se koristi za vjetar…mada to bi onda stalno trebalo pokrivat i otkrivat, svaki put kad neko nevrijeme dolazi…nisam pametan što se tog tiče, ako otkriješ neko dobro rješenje podijeli s nama :slight_smile:

1 Like

Kako su biljke? :slight_smile: I mi razmišljamo o stupovima i onoj zelenoj mreži.

@TEAM0 napreduju, vide se posljedice ali biljke rastu i dalje :slight_smile:
2 Likes