Što ste danas jeli 🍽️ (na hranu se odnosi)

Rolada od domaće mljevene svinjetine, pire, povrće kuhano

2 Likes

Pohana piletina( sezam u prezlima),krumpir kuhani pa zapecen na tavi s maslacem,domaci tartar,salata zelana ( ne vidi se :grinning:)

1 Like

Kad vidim ovo odmah ogladnim… :drooling_face::drooling_face::drooling_face: De mi pošalji recept za domaći tartar ako ti nije problem… :v:

2 Likes

Puni se :jack_o_lantern:

3 Likes

To napraviš od dvije tortilje"Enchilada flauta" sa mexičkim mixom napuniš tortilje kao palačinke. Stavip dvije ,jednu na drugu,da poklopi pola tortilje, namotaš mix+ piletina(kuhana,pečena ovisi kako voliš) to kad zamotaš,stavip rajčice(sok od pizze) i naribaš sir po tome i u pečnicu na 20ak minuta dok ne dobije žutkastu boju! Krajem 90’ sam imao mexički fast food u Dubravi,preko puta policijske stanice!

Na slici ti je nacrtano kako slažeš dvije tortilje i po sredini staviš punjenje(može iči što god voliš) namotaš ,zato idu dvije,jer kad motaš jednu,nema puno mjesta za punjenje i kad namotaš nabacaš gore ono što voliš. Orginal Enchilade(enčilade) se pune povrčem(grah,kuruza,luk i sl.)

Ja to radim povremeno,baš ču slikat sljedeći put!

1 Like

De baš uslikaj, i ja često pravim tortilje, pa da probam i to :smiley:

1 Like

Janjeci kotleti mmmmm

1 Like

Kod mene se dns gulaš krčka :grin::green_heart:

Prava si domaćica, ja sam neki dan gulaš od jelena pravio, uhh, ispalo bomba ;D

1 Like

Haha…bolje kuham od zene svoje,pa zakaj onda da ona kuha :grinning: jbg kod mene goveđi…al jelen ufff :ok_hand::ok_hand:za gulaš dusu dal

1 Like

Gablec

3 Likes

5 Likes

2 Likes