Milina za gledat, sretno dalje sa damama.
@flo,. Sensi a i b spuste ph na 6.5 i tako ga drži! Korigiram ph na cca 6.5 kad dajem vodu bez Sensia!
Update: Temperatura 20°-27° Vlaga 40%-50% Svjetlo na 440w i 50 cm od krošnje Evo ih pred kraj 3.tjedna i ljepo se pune,a jedna Tropicanna dobija crnkastu boju u vrhovima!
Critical orange punche ima ljepe topine
Zadnje zaljevanje dobile Sensi ai b ,Nirvana,B52,Big bud i Carbo,prije toga čista voda+enzimi(Power zyme) Tropicanna
COP
Allla
Lupa ih svjetlo…vremenski se sve normalno razvija. Trenutno je veoma dosadno,svaki drugi dan piju 2.5l vode,svaka… Do sljedećeg tjedna
Ostao mi je citav paket AN-a ph perfect serije, misliš da bi radilo na kapaljku? Jer znam da se gore oko flasa na otvoru sve zna kristalizirat, pa reko da se ne bi začepilo…
Nebi znao, mislim da nebi zaštopavalo,jer nema nikakvog taloga,a ova kristalizacija se radi na dosta proizvoda! Jedan kolega Sone,me zamolio da stavim full dozu,da vidi jel može stajat i nakon 3 dana,ph je otišao na 6.8,a ppm isti. Nirvana bi ti ziher zaštopala i ona nakon 2,3 dana počne smrdit i naprave se grudice!
Baš sam dobio Sensi grow i bloom a i b…nikako da potrošim te bočice…
Update: 25. Cvata
Temperatura:19°-27° ne palim grijanje,da temp.ide do 19°,jer polako računam polovicu cvata… Vlaga: 40%-50%
Svjetla:4×110w-3500K
Zadnje zaljevanje:12l vode+ Sensi a i b,B 52, Rhino skin i Carboload.
Uspio sam čuti timer,kad je ugasio svjetlo,pa sam to iskoristio za par slika.
Critical orange punche je ova nakostriješena:) Sve ide kako treba. Svaki drugi dan ih pogledam i zalijem,a nakon lolipopa,više nema šta da se radi! Povremeno koji fun list,koji zaklanja vrhove,skinem…
Za sljedeću turu sam uzeo Pakistan valley od World of seeds. Hempatija mi još dala popust i free menke,a naručivao sam automate,malo da i njih probam, pošto mi vege box uvijek na 20/4 ili 18/6
Wow, prelijepo bilje
Dobra narudžba
Ovaj put su zaslužni strainovi za izgled growa! Moram si zapisivat kad sam zalio,koji box,a biljkama nisam posvetio puno pažnje. Svaki drugi dan zalijem, odradio sam lolipop ranije nego inače i pustio ih,da se same raskusupaju!
Pakistan valley moram probat…sad Hepatija ima World of seeds
Update: Temperatura 19°-27°
Vlaga :40%-50%
Svjetlo :4×110w. 45-55 cm od krošnje
Sve je više -manje isto… temperaturu sam spustio za stupanj,dva. Jedna Tropicanna poison izbljedila i to je krenulo od početka. Trebao sam joj odvojit i dati dozu growa,jer kod manjka dušika,ne vuče kalcij ili magnezij,što sam ispravio …
Dok je drugi feno,isti strain,imao dovoljno dušika,pa je samo lagano pecnut…
Ali,kako sam dao cal/mag,stalo je i vrhovi se debljaju!
Critical orange punche piči ko blesav
E sad,bit če da sam zamjenio sjeme,jer imam 3 fenotipa od Tropicanne. Za ovu nisam siguran,jer može biti i Special Queen
Uglavnom,sada dolazi dosta dosadan dio,a Tropicanna poison od 4 sjemenki,dobio sam 4 fenotipova,evo 4.u drugom boxu
Kakve rakete sousretno do kraja
Brutala biljke
Update:
Pozdrav ekipa
Sve je više-manje isto. Ubacio sam Overdrive u prehranu i sad svaka pije 2l tekućine i to se svaka u drugo vrijeme se osuši. Dvije ,iza zaljevam jednu ujutro,dugu popodne,a sljedeći dan prve dvije,jer one najviše piju,ali su i malo veče!
Temperatura:18°-25°
Vlaga: 40% i niža
Svjetla:sva 4 borda digao za 10cm(65-70cm od kr.),pošto ulaze u 6.tjedan cvata,7 i pol na 12/12…
Trenutna gnojiva:Sensi bloom ai b, Overdrive,B52 zadnji put i Carboload ide od početka cvata do kraja(šečeri, ugljikohidrati)!
Evo malo detaljniji update: -3 su Tropicanne poison i jedna Critical orange punche(COP). Po slikama,rekli bi,da je prva-ljevo COP,ali nije…
Slika je od 25.01. ova naprijed,ljevo je isto Tropicanna poison,a iza nje je Critical orange punche…
Ovo je COP…ostale 3 Tropicanna poison 100%
Jedna je u jednom trenutku,bila lockana i ima male,crveno-crne vrhove,ali tvrdi ko kamen i miriši full gas!
Ostavio sam previše glavnih grana,pa su sitniji vrhovi, što meni ne predstavlja problem,dok izbija
Idemo dalje,druga Tropicanna,malo je drugačija,da ne znam što sam stavljao,rekao bi da ima dosta dušika,pa je ostala tako zelena,a malo pecnuta od Big buda(PK proizvod). Isto,miris full gas/disel…
Nju je malo svjetlo izbjedilo,mada mi to više izgleda kao manjak kalcija,ali to se stvara od početka i tim tempom,biti če taman! Teško je 4 biljke,zaljevat s istom tekućinom(hranom),jer niti piju istu količinu,niti vole istu količinu hrane. Nebitno što su 3 ista straina kad su drugog fenotipa…isto tvrd ko kamen…
I Critical orange punche je prekrita trihomima…
Ona je slatkastog mirisa i jako je masna. Ljepljiva je,ali tko uzgaja malo dulje,zna o čemu pričam. Uz to,deblja se iz dana u dan… nevjerojatno kako Overdrive,nakon Big buda,zaokruži vrhove,svaka im čast na tom proizvodu! Uz to,preporučam mykorizu za cvat,Pandora od Mycoterre,a za vegetaciji Kraken…Kraken se stavi kod presađivanja,a Pandora uz sve ostalo,pomaže u unosu fosfora, što je dosta važno u cvatu i toplo preporučam,morate probat a nije skupa. Čak ima i manja pakiranja…Pandore ima u prahu i tekućini!
Mislim,da si svako može priuštiti,barem Pandoru,pa sredinom cvata,dati po uputama. Uglavnom,daje se izravno na korjensku masu kap po kap ili kako vam je najlakše!
To bi bilo to za sada,oa se čujemo
Update: Temperatura:19°-25°
Vlaga: 40%
Svjetlo:400w,udaljio od krošnje,sad su na 65-70cm
Gnojiva:Dobijale Overdrive i Carboload,jutros su dobile čistu vodu i tako ide do kraja
Evo ih u 6.tjednu cvata,7.na 12/12 i več imaju večinu mutnih trihoma. Po papirima još ovaj tjedan bi trebale ostat. Imam Tropicanna poison i Critical orange punche u drugom boxu. One su završile za 8 tjedana,ali je soba dosta hladnija.
Ima video od početka do 1.02.23’
Update prije harvesta: Evo nas,pred sami kraj… Temperaturu sam spustio na 19° po noči,24°-25° po svjetlu Vlaga: uvijek ispod 40%,radi grijanja,a ide i do 20% Svjetlo:4×100w digao na 80cm(30.000lux) Trihomi su 90% mutni i 3 bi več mogao skinut,ali sušara mi je zauzeta, trenutno sam u trim zatvoru(trim jail),jbm se sa Critical orange punche iz drugog boxa,okus i miris fantazija!
Critical orange punche vrhovi izgledaju,kao da su puni sjemenki,ali u jednoj fazi(cca 4.tjedan cvata),počela je bacat nove kalikse,ali u svima su pistile. Sve sam pregledao,nigdje jaja… Tropicanna poison dobija sve boje BenetonaJoš če ići jedan update,prije nego ih skinem i naravno smoke report,a na klijanju su 2 Watermelon runtza i 2 Pakistan valleya
To bu novi dnevnik!Kakav si ovo chili zasadio watermelon runtz je predobar smoke, ukusan, fin izbor
Ovo su Viper naga,a idu Jalapeno i ove
Janječe srceStavio sam 2 Pakistan valley i 2 Watermelon runtza. Pakistan valley,obje su vani i piče,a Watermelon runtz,jedna je izašla,ali zemlja je Canna terra profesional i malo ju je pecnula,a druga sjemenka se okrenula i rasla u zemlju. Jutros sam ju okrenuo,ali i stavio OG kush(RQS) i još jednu Watermelon runtz!
Rađe bacim jednu,nego da idem sa tri
Edite:
I blento naručim sjemenke ujutro i zaboravim,da je dostava besplatna preko 50€
Jbga, nisam ubacio ni besplatne poklone,mada mi to ne treba…
Green crack sam htio probat,ali ovaj Green crack punch sam probao u 3 ture i daje kvalitetu i ljepu količinu. Imao sam dva fenotipa…samo su se razlikovali u okusu!
Ne znam zašto sam uzimao automate,a neda mi ih se uzgajat. Stavio sam dva Dark devila i vodim dnevnik,negdje drugdje,a ovdje če ići Pakistan valley Watermelon runtz i kao rezerva OG kush i još jedna Watermelon runtza!
Jednog ljepog dana,kad bu biljka legalna,neču ih bacat,moči ču nekome poklonit!
Evo malo nočnih slika,trihoma
Moram si kupit trim košaru ili sam napravit. Jučer sam par sati trimao i iza svake,kifa sve puno… Ove 4 iz dnevnika če biti puno kvalitetnije,jer sam lolipop pošteno odradio!Ovaj grow je bio više onako,nabrzaka. Sljedećem ču posvetit više pažnje,jer dva boxa idu na tavan,nastavljam s jednim,jer jedan buraz našao curu i prestao pušit,tako da mi je jedna 120ka i ovaj mali 40×40 ostavit za klijanje. Nešto sam razmišljao,da bi mali box stavio vodoravno i t5 tube unutra,ali ne treba mi toliko mjesta za klijanje!
Sve 4 su 100% mutnih trihoma. Idem na onu"kad misliš da je gotovo,pusti još tjedan dana" i fino još piju,zadnja 3 zaljevanja je išla čista voda(7.1),tako ja flush odradim. Mada, pošto imam 3 Tropicanne poison,jednu prednju ču flushat sa 50l vode,čist da vidim razliku!
Primjetio sam,da biljke ispod zeusa ONE,imaju puno izraženije kalikse. Doslovno izgleda kao,da je prepuna sjemena,ali iz svakog kaliksa izlazi pistila i niti jedna,nije dobila jaja! 3G, North tunderfuck i Deep cheese su imale sredinom cvata, takve vrhove(ispod Zeusa ONE). Sad pred kraj su se zaokružili i više se kaliksi ne vide toliko…
Imao sam namjeru uzet 4 borda,ali po 104€ su za hr.što nije previše,ali za 420€ dobijem dobar panel!
Zato što ima u spektrumu zelenila, one verziju npr ja sam uzeo sebi čini mi se da je 5000k, za mother biljku, kako dobro nabija listnu masu a i razmak internoda bude dobar, šta god da uzmeš od led techa, top binned čipove imaju,a i cSpec varijanta od cre scienca je još bolja solucija
5% popusta sa kodom:
uzgoj.org
@Flo ,ovo su mi več bolji paneli,oni Shildevi su dosta skupi, siguran sam,da odrade posao odlično,ali i sam znaš koliko se mogu igrat u Led techu za tu lovu. Inače,Led tehnologija je toliko brzo napredovala,da se nije ništa moglo odradit,pa prodat što sam imao na umu,ali kad sam sve stavio na papir, jednostavno se ne isplati!
I evo koja slika,prije harvesta
Sa nedjeljom ulaze u 9.tjedan cvata,tako da danas ili sutra idu dolje. Critical orange punche se dva puta,ne znam kako bi to nazvao…u 5.tjednu sam mislio kako če biti tanjih vrhova,pa nakon Overdrivea,počela bacat kalikse i sad ispod mikroskopa,ima najviše trihoma,uz to što se udebljala cca 50%! Sve u svemu,išlo je bez problema. Jedna Tropicanna se locala u jedno vrijeme ili joj je svjetlo bilo prejako, nebitno sada… Još dopišem smoke report,mada za to mi treba cca tjedan dana,jer kod prve pljuge u danu,osjetim kako treba!
Sve znam, isto tako znam, da u buducnosti kod mene u box nece vise paneli vec ide verzija barsa kao to gore od cre scienca, bolji spread bude a manje potrosnje, jer na panelu imas sve diode koncentrirane na maloj povrsini ploce…
Ja se dvojmim opet vratit AN-u, samo moram uzet novi filter za vodu, jer kod mene EC je 1,3 iz pipe. Mislim, da bi pH perfect serija dobro funkcionisala sa blumatom, ako nista barem napravit kakav test…