Upit o uzgoju CBD/CBD vrsta.

Lijep pozdrav! Samo pitanje. Kako do dozvole za uzgoj konoplje? Da li treba imati hektar ili moše i manje. Imam veliki vrt, da li smijem tamo posaditi, dozvoljeno sjeme. Kažnjavan sam jer sam sadio za svoje potrebe, sestra mi ima Kronovu i tumor, ja hipertenziju, zatajenje bubrega i divertikulitis. Od kada ne smijem koristiti kanabis, zdravlje mi se jako pogoršalo. Koji su uvjeti i kako do dozvole za uzgoj CBD/CBG vrsta? Ja ne smijem niti blizu tome jer sam dobio zatvorsku kaznu, ali sestra mi je jako bolesna, biljka joj pomaže. Hvala unaprijed na odgovoru.

1 Like

Evo tu sve piše

Sretno s uzgojem

Hvala na odgovoru. Samo još nekoliko nejasnoća. Što upisati u naziv sunjekta i MBS ? Također, što za indoor, radio bih i indoor? Što upisati i u tome slučaju i da li mogu i preko zime raditi indoorili samo do 30.06? Uzgajam već 25 godina za svoje potrebe, ali sada bih legalno. Da li smijem posaditi neku vrstu koja nije na listi, a imati račun od dozvoljene, naravno, ta vrsta bi bila legalna u smislu postotka THC-a? Npr. imam mogučnost doći do Panakeie (vrsta sa 0.0 THC-a). Pravio bih feminizirano sjeme i to bih sadio, a imam i svoj Northern lights, koji isto ne prelazi granicu. Ja se ispričavam na upitima, ali stvarno obožavam uzgoj, a prijeko nam je potrebna ta biljka u domu. Usput ako nekome trebaju savjeti u vezi uzgoja, 25 godina nije za baciti, slobodan sam za sve upite i biti će mi zadovoljstvo nekome pomoći. Lijep pozdrav.

1 Like

Pozdrav, super da imaš iskustva, dobrodošao na forum, budi dio zajednice i slobodno pišeš i daješ savjete po mogučnosti točne :grin::+1:kad netko pita, zato i služi ovaj forum.
MBS je Matični broj subjekta, to netreba to je opcija ako imaš firmu.
Posebno se šalje za indoor, ako želiš outdoor na prolječe šalješ novi zahtjev. U ova druga pitanja nebi ulazio, imaš listu sorti pa izaberi jednu.

1 Like

Pozdrav! Indoor možeš raditi cijele godine, samo prijaviš katastarsku česticu gdje češ saditi i koliko kvadrata indoora( preračunaš u hektare) i to ti je to…

2 Likes