Pozdrav svima, učlanio sam se u ovaj forum prije nekog vremena. Čitam, pratim, zanimljivo mi je. E sad ovako. Hm hmm… kad vidim vaše biljke sramota me objaviti ovu sliku haha. Uglavnom dobio sam sjemenku galaxy negdje u 10-om mjesecu, stavio ju na klijanje čisto iz zajehancije nisam planirao uopće uzgojiti biljku nego ono posadit bez imalo znanja pa šta bude( sad vidim svoju grešku nemojte me razapeti ovdje haha) dakle nevjerovali ili da ovo je biljka stara gotovo pola godine, u običnoj zemlji, u maloj posudi, zaljevano običnom vodom tu i tamo, a svjetlo se zove prozorska daska ima 2w snage 10 širine i metar duljine. Nekim čudom je ta biljka došla čak do cvjetanja. Ja pojma nemam šta napraviti s time. Znači čisti amater nisam se nimalo posvetio zelenoj. Zanima me što bi se dogodilo da ju praktički zakoljem popola, jer vidim da dolje izlaze novi listići. Kada bih ti napravio i presadio u veću posudu sa dobrom zemljom. Ne znam stvarno, sad mi je žao što sam ju mučio bezveze toliko dugo, a nisam imao vremena brinuti se. Ispričavam se na ovolikom tekstu, i nemojte hejtati plz
Nadam se da ću uspitstavit slikeNe sekiraj se nisan ni ja puno bolji polako naucit cemo
Ma ne sekiram se, samo krivim samog sebe, žao mi biljku uništit skroz, vidim dolje mlade listiće pa me zanima mogu li dobiti novu biljku od toga
Pozdrav…kod nas nema hejtanja
sva pitanja su dobro dosla pogotovo od amatera koji se prvi put susrece s uzgojem…tu smo da pomognemo i naucimo jedni od drugih…
Ovako moje misljenje…od toga ako i dobis za pljugu mozes biti sretan…
Uglavom kanabis na prozoru uzgajat ne mozes pogotovo pod 2W…i bez gnojova nikako…
Kreni ispocetka…s dobrim supstratom(biobizz,plagron,terra aquatica itd.) ,Kvalitetno gnojivo, preporucujem ti Hubey organic gardenings(isto tak ti preporucujem odma organski uzgoj bez mixanja bocica raznih svako zaljevanje,bez mjerenja ph i ostalih problema )
I definitvno #1 citaj puno…na forumu ima svih informacija koje trebas znati samo treba citat i citat,…imamo srece da imamo ljude poput @Flo @Green420 @ZEN-CBD-farm( koji su po meni magistri kanabisa) da dijele svoje znanje besplatno sa nama
…PS zaboravil sam spomenut @Gasoo (isto magistar kanabisa )
Došla je tako rano u cvatnju jer si do sada imao više mračnih sati nego sunčanih zadnjih 6 mjeseci, jer je zima bila jel, to je i triggalo biljku, priroda jel… Jedino šta bi se tu moglo učinit, pošto je ženska biljka, pričekat još nekoliko tjedana da se vrijeme stabilizira, pa ju presadit vani, i pustati ju da se revegetira, mislim da bi monstrum bio, naravno ako imaš mogućnosti tako sadit, ako ne, pripremi joj kakav box, trebaš ju izolirat od light leakova, ili ju revegetiraš u tom boxu, sve ostalo je samo igranje, a i vjerovatno će se i sama revegetirat sada čim dani postanu duži, naravno ako bude imala dovoljno sunca…
E baš to me baš zanimalo oko revegetacije, hvala. Iće ona van. Pogledat ću malo tu kako to sve ide u outdoor uzgoju.