Vaše chili papričice

:hot_pepper::hot_pepper::hot_pepper:
Aurora

Jalapenos

Chocolate cherry bomb

5 Likes

Berba

3 Likes

Još čekaju adaptaciju prostora za unutarnji uzgoj, ali dobro se drže…

2 Likes

Update: Papričice dobile svoj growbox homebox evolution 120x120x200 prerađen na 120x105x200, btw imam ih malo viška u boxu, pa ako netko želi koju sadnicu gratis neka se slobodno javi, vrsta je ako se ne varam Habanero Maya Red…

Btw… Grijanje moram riješiti prvom prilikom, jbg trenutno sam bez love pa nemogu, zato tuguju na 15° s listovima prema dole…

2 Likes

Samo pomalo zalijevaj, i ako možeš, drži lampu na 18-6 režimu, a ima i ona metoda za grijanje pomoću glinene saksije:

Nemoj samo zapalit box :smile:

1 Like

Sada su na 0-24, uskoro će na 18/6, pa 12/12 pod 4x55w pll PrimaKlima Starlight-om su, već su narasle ali sada ih je 7 iz specifičnih razloga, grije ih grijači kabal, pa im je fino,još da riješim neke stvari, pa će im i ventilacija doći, itd…

Ja danas dobil ovo 30 komada …pa ako hoce šaljem po 5 kom…20 su na darivanje 10 meni :grinning:

3 Likes

De i meni, imam i ja chili sjemena raznog, bum ti poslal, i anarhisti sam stavio neki dan u paket isto nekoliko sorti…

1 Like

Budem ti poslal … sutra posaljem​:v:

2 Likes

Čili MIX

3 Likes

Ja isto bas danas stavil na klijanje mix čilija…od sveg pomalo i ljubicasti jalapeño

Uz to jos cherry rajcice crvene i žute…sve budem sadil na balkonu pa budemo vidli kak bude ispalo :v:

3 Likes

Ja sam ove godine išao sa Jalapeno,Lumbs heart itd.

Ovo je Naga viper,posađena u 10.mjesecu i bila uz drage nam biljke u boxu,gdje joj je svjetlo bilo prejako!

I ovaj mali je Maruga scorpion,friško presađen! Ove godine sam ih napao sa svih strana :wink: Imaju i video nadzor,samo ne one,nego sustanarke :sweat_smile:

Čim se nešto pomakne,motion detekcija ga ulovi,a aplikacija je besplatna. Meni je mob spojen skoro godinu dana,bez da se veza prekinula. Jedan smartphone kao kamera(može i više),a snimi kad sunce izađe iza oblaka!

Detektira dim,zvuk i sl.a za 9€ može puno više!

4 Likes

Ako dobro kontam ,uzmem stari smart fon ,snimim aplikaciju ,i stavim ga na punjac i stavim da snima.Jel mora bit na internetu ,vjerovatno da ? I na svoj mob koji koristim skinem istu app i dobim stream?

1 Like