Aurora
Jalapenos
Chocolate cherry bomb
Update: Papričice dobile svoj growbox homebox evolution 120x120x200 prerađen na 120x105x200, btw imam ih malo viška u boxu, pa ako netko želi koju sadnicu gratis neka se slobodno javi, vrsta je ako se ne varam Habanero Maya Red…
Btw… Grijanje moram riješiti prvom prilikom, jbg trenutno sam bez love pa nemogu, zato tuguju na 15° s listovima prema dole…
Samo pomalo zalijevaj, i ako možeš, drži lampu na 18-6 režimu, a ima i ona metoda za grijanje pomoću glinene saksije:
Nemoj samo zapalit box
Sada su na 0-24, uskoro će na 18/6, pa 12/12 pod 4x55w pll PrimaKlima Starlight-om su, već su narasle ali sada ih je 7 iz specifičnih razloga, grije ih grijači kabal, pa im je fino,još da riješim neke stvari, pa će im i ventilacija doći, itd…
De i meni, imam i ja chili sjemena raznog, bum ti poslal, i anarhisti sam stavio neki dan u paket isto nekoliko sorti…
Budem ti poslal … sutra posaljem
Ja isto bas danas stavil na klijanje mix čilija…od sveg pomalo i ljubicasti jalapeño
Uz to jos cherry rajcice crvene i žute…sve budem sadil na balkonu pa budemo vidli kak bude ispaloJa sam ove godine išao sa Jalapeno,Lumbs heart itd.
Ovo je Naga viper,posađena u 10.mjesecu i bila uz drage nam biljke u boxu,gdje joj je svjetlo bilo prejako!I ovaj mali je Maruga scorpion,friško presađen!
Ove godine sam ih napao sa svih strana
Imaju i video nadzor,samo ne one,nego sustanarke
Čim se nešto pomakne,motion detekcija ga ulovi,a aplikacija je besplatna. Meni je mob spojen skoro godinu dana,bez da se veza prekinula. Jedan smartphone kao kamera(može i više),a snimi kad sunce izađe iza oblaka!
Detektira dim,zvuk i sl.a za 9€ može puno više!
Ako dobro kontam ,uzmem stari smart fon ,snimim aplikaciju ,i stavim ga na punjac i stavim da snima.Jel mora bit na internetu ,vjerovatno da ? I na svoj mob koji koristim skinem istu app i dobim stream?