Zahvala

Evo ekipa samo da se zahvalim, ne samo adminima već i cijeloj ekipi s foruma koja me vodila kroz sami proces uzgoja pa poslije do curanja i trimanja.

Obzirom da mi je ovo prvi uzgoj ikada, bili ste od velike pomoći i uvijek ste brzo i konkretno odgovarali na sva pitanja.

Količinom baš i nisam zadovoljan jer sam prije sadnje planirao imati više biljaka od onoga što sam na kraju ubrao, ali neću se žaliti jer nisam imao ni vremena ni uvjeta, a ni znanja za držati zdravim više biljaka od ovih.

Dvije sorte su u pitanju Carmagnola i Tiborszallasi.
Carmagnola u prosjeku 6.35% CBD-a i 0.25% THC-a.
Tiborszallasi u prosjeku 5.05% CBD-a i 0.19% THC-a.

Fenotipovi Carmagnole su na oko puno ljepši i evo za sad puno bolje idu u prodaji kao cvijet, a Tiborszallasi većinom u ulje.

Ova istarska zemlja stvarno izgleda pogodno za poljoprivredne kulture, uz malvaziju, teran, merlot, muškat, masline, odlično raste i konoplja.

Sav prihod od ove godine ide kao investicija u iduću kako bi bolje pripremio zemlju, kupio kvalitetnije gnojivo, napravio sustav navodnjavanja (jer onoliko koliko mislim napraviti iduće godine tj. već ove je previše za ručno zalijevanje) i stavio ogradu ili električnog pastira jer sam imao problema sa srnama i veprovima.

Još jednom se svima zahvaljujem i želim vam sretnu i plodnu Novu godinu, budite mi zdravi, svega ostalog će biti.

Lp,

U prilogu par sličica


4 Likes

Jako mi je drago što smo ti pomogli. Uživaj u dimu. Tu smo ako zagusti.

2 Likes

Vrlo dobro uzgojeno, što se tiče kvalitetnijeg gnojiva, ja se ne bi na to previše trošio u outdooru, barem ne u vegetaciji :slight_smile: Ljep pozdrav!

1 Like